Olli Herman esiintyi jälleen Crashdïetin kanssa HRH Sleaze -sarjan kolmannessa painoksessa


Nimi Olli Herman Kosunen, joka tunnetaan nimellä H. Olliver Twisted, on kuuluisa suomalaisessa rock-musiikissa. Hän syntyi Kuopiossa, 19. toukokuuta 1983. Naimisissa Noora Niemelän kanssa, joka näytteli musiikkivideota yhdestä heidän albumistaan, Animal Attraction. Vuonna 2017 puhkesi uutinen siitä, että pari oli eronnut. Hän oli entinen ruotsalaisen Glam Metal Band Crashdietin jäsen.

Vuonna 2007 hänen uransa Crashdïetissa alkoi, kun bändi paljasti yleisölle, että heillä olisi uusi vokalisti. Mutta hän oli jo mukana suomalaisessa rock-yhtyeessä Reckless Love ennen kuin pääsi sisään. Heti kun hän aloitti virallisen julkaisun heidän koko live-debyytinsä (helmikuun lepo Sleaze -festivaalilla) Oliverin kanssa.

Oliver ja yhtye napsauttivat ja samana vuonna on jo vahvistettu, että he ajattelevat uuden levyn tekemistä. Se tulee nimellä The Unattractive Revolution ja heidän singlensä In The Raw. Lokakuussa 2007 albumi julkaistiin, ja se on numero 11 ruotsalaisessa albumiluettelossa. Seuraavina kuukausina, juuri ennen vuoden loppua, heillä oli muutama kiertue ja aloitti uuden albumin. Marraskuusta joulukuuhun 2007 ja tammi-helmikuussa 2008 Crashdïet esiintyi Hardcore Superstarin avajaisena. Ryhmä julkaisi sitten uuden albuminsa toisen singlen, Falling Rain, virallisella verkkosivustollaan.

Kaikki sujui sujuvasti, vuosi sitten, yhtye paljasti virallisen verkkosivustonsa kautta, että Crashdiet ja Olli Herman olivat matkalla erillisille reiteille. Olli Herman lähti Crashdïetista joidenkin myyntipisteiden kautta ollakseen enemmän aikaa toisen ryhmänsä, Reckless Love, kanssa.

Eron jälkeen vuonna 2008, bändistä ja Oliverista ei ole tullut uutta tietoa. Mutta äskettäin historiaa tehtiin HRH Sleazen kolmannessa painoksessa, kun Crashdïetin johtama vokalisti Olli Herman, joka tunnetaan nimellä H. Olliver Twisted, liittyi entiseen bändinsä kappaleen “In The Raw” jännittävään luovuttamiseen O2-akatemiassa Sheffield, Iso-Britannia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *